Adviseur

Uw adviseur, Lian C.J. Hazelbag

Gorsberg adviseurLian C. J. Hazelbag ( 1963) is in 2008 Gorsberg Financieel Advies gestart om volledig vanuit het belang van u als klant te kunnen adviseren over financiële vraagstukken. Volledig onafhankelijk dus!
Ze heeft uitgebreide werkervaring met vermogende particulieren, de ondernemer in privé en DGA’s. Haar specialisaties zijn financiële analyses en advisering bij scheidingen, hypotheken, toekomst- voorzieningen (pensioenen, levensverzekeringen, lijfrentes), omgaan met ontslagvergoedingen, schenken en erven.

Haar ruime ervaring staat garant voor uitstekende adviezen. Ze is sinds 1981 werkzaam in de financiële dienstverlening, heeft ruim 25 jaar bij de Rabobank organisatie gewerkt in functies als verzekeringsadviseur, zakelijk account manager en account manager private banking.
Wat kan ik voor U doen?


Gecertificeerd financieel plannerZe is sinds 2001 gecertificeerd door de Federatie Financiële Planners. Daarmee voldoet ze aan alle vakinhoudelijke eisen op het gebied van financiële planning. Verplichte, permanente educatie garandeert advisering op basis van recente wet- en regelgeving.


VOFP lidmaatschapZe is aangesloten bij de Vereniging Onafhankelijke Financieel Planners. Deze leden verkopen uitsluitend kennis en ervaring, geen financiële producten.


NLP gecertificeerdZe is NLP Practitioner gecertificeerd, een techniek ter bewustwording van waarden en overtuigingen die het dagelijks gedrag en communicatie sturen. Dit stelt je in staat flexibeler en meer succesvol om te gaan met allerlei situaties.