Adviseur

Uw adviseur, Lian C.J. Hazelbag

Gorsberg adviseurLian C. J. Hazelbag (1963) is in 2008 Gorsberg Financieel Advies gestart om volledig vanuit het belang van u als klant te kunnen adviseren over financiële vraagstukken. Volledig onafhankelijk dus!
Ze heeft uitgebreide werkervaring met vermogende particulieren, de ondernemer in privé en DGA’s. Haar specialisaties zijn financiële analyses en advisering bij scheidingen, hypotheken, toekomst- voorzieningen (pensioenen, levensverzekeringen, lijfrentes), omgaan met ontslagvergoedingen, schenken en erven.

Haar ruime ervaring staat garant voor uitstekende adviezen. Ze is sinds 1981 werkzaam in de financiële dienstverlening, heeft ruim 25 jaar bij de Rabobank organisatie gewerkt in functies als verzekeringsadviseur, zakelijk account manager en account manager private banking.
Wat kan ik voor U doen?


Logo ScheidingsperspectiefScheidingsperspectief is een samenwerking van 6 scheidingsmediators verdeeld over Nederland. Wij helpen op een onafhankelijke manier bij het afwikkelen van scheidingen, naar tevredenheid van beide partijen.


VOFP lidmaatschapZe is aangesloten bij de Vereniging Onafhankelijke Financieel Planners. Deze leden verkopen uitsluitend kennis en ervaring, geen financiële producten.


Gecertificeerd financieel plannerZe is sinds 2001 gecertificeerd door de Federatie Financiële Planners. Daarmee voldoet ze aan alle vakinhoudelijke eisen op het gebied van financiële planning. Verplichte, permanente educatie garandeert advisering op basis van recente wet- en regelgeving.


Logo VelexWie behartigt uw belangen als u dat zelf niet meer kunt? Het is fijn als u zélf kunt bepalen hoe alles voor u geregeld wordt. Met een levenstestament houdt u de regie in eigen hand.


Logo NovexNOVEX is een vereniging met leden die betrokken zijn bij het afwikkelen van nalatenschappen en als levensexecuteur. De vereniging biedt een platform voor het delen van kennis en ervaring. Daarnaast biedt NOVEX diverse opleidingsmogelijkheden. Dit met als doel om de kwaliteit te bevorderen van de individuele leden en de afwikkeling van nalatenschappen in het algemeen.


Logo Advieskeuze.nlEen goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Advieskeuze.nl helpt de consument de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners in de buurt.


NLP gecertificeerdZe is NLP Practitioner gecertificeerd, een techniek ter bewustwording van waarden en overtuigingen die het dagelijks gedrag en communicatie sturen. Dit stelt je in staat flexibeler en meer succesvol om te gaan met allerlei situaties.